HechtVerbonden is gestart om (echt)paren met de uitdagingen binnen de relatie te helpen. Het bouwen van hechte relaties is alleen mogelijk als je bereid bent om in die relatie te investeren: door er tijd aan te besteden, door het respecteren van je partner en door open en eerlijk te zijn. Wij zijn beschikbaar om te helpen aan die relatie te werken door samen met jullie mee op te lopen. Daarbij zul je Bijbelse inzichten voor relaties ontdekken en nieuwe manieren vinden om met relatieproblemen om te gaan.

Kennismaken

Misschien lopen jullie al langer met de vraag rond of je relatiecoaching nodig hebt. Het kan zijn dat je niet weet of het wel écht nodig is, of nu het juiste moment is of wat je vraag precies is. Een kennismakingsgesprek is bedoeld om deze vragen samen te onderzoeken en te kijken waar jullie hulp bij willen. Het geeft ons ook de gelegenheid om elkaar wat te leren kennen. Dit gesprek is gratis en vrijblijvend.

Intake

Als we besluiten om verder te gaan, dan volgt een intakegesprek. Tijdens dit gesprek worden vragen gesteld die uiteindelijk leiden tot het in kaart brengen van de gebieden waarop jullie graag begeleiding zou willen krijgen. We zullen dan extra insteken op de voor jullie belangrijke gebieden tijdens het coachtraject.

Aanpak

Onze aanpak is ervaringsgericht. We werken als echtpaar met jullie als (echt)paar, zodat er balans is, want mannen en vrouwen zijn nu eenmaal verschillend. Indien wenselijk zijn ook individuele gesprekken mogelijk. Werken aan je relatie vraagt persoonlijke inzet; opdrachten en oefeningen kunnen daarom onderdeel zijn van het coachingsproces.

Maatwerk

Elk traject is maatwerk, maar gemiddeld rekenen we met ongeveer 5 gesprekken. Tijdens het traject evalueren we regelmatig, kijkend naar jullie proces en behoefte. De gesprekken vinden plaats in Houten, maar kunnen eventueel ook digitaal wanneer dat, om wat voor reden dan ook, beter uitkomt.